Home | KSK
lajmi-kryesor

Ushtruesi i detyrës së sekretarit të Këshillit të Sigurisë së Kosovës, z. Bekim Podrimqaku, priti në takim pune dhe njëkohësisht edhe lamtumirës, komandën e lartë të Forcave të NATO-së në Kosovë, (KFOR)

Sekretariati i Këshillit të Sigurisë së Kosovës Sot, ushtruesi i detyrës s&eum…

Lexo më shumë