51 - Lajmet | KSK
LAJMET

04. May. 2018

Komuna e Ferizajt e gatshme të përmbushë përgjegjësitë e saj që dalin nga Strategjia për Parandalim të Ekstremizmit të Dhunshëm dhe Radikalizmit që shpie në Terrorizëm 2015-2020 dhe Plani i Veprimit

Paraditen e sotme, Kryetari i Komunës së Ferizajt, Agim Aliu i shoqëruar edhe nga Drejtori i Drejtorisë së Arsimit, Afrim Llabjani dhe drejtoresha e Drejtorisë së Ku…

17. Apr. 2018

Kryetari, z. Bekim Jashari, priti në takim përfaqësues nga Sekretariati i Këshillit të Sigurisë i Kosovës

Kryetari i Skenderajt, z. Bekim Jashari, së bashku me nënkryetarin, z. Nuredin Lushtaku, drejtorin e arsimit, z. Bekim Latifi dhe drejtorin për kulurë, rini dhe sport, z. Ramiz Sha…

17. Apr. 2018

Kryetari Lladrovci priti në takim Sekretariatin e Këshillit të Sigurisë së Kosovës

Kryetari i Komunës së Drenasit, Ramiz Lladrovci se bashku drejtoreshën për Kulturë, Rini dhe Sport, Flutura Avdiu, drejtorin e Arsimit, Tafil Halilaj dhe komandantin e Stacion…

16. Mar. 2018

Kryetari Suma, takim me zyrtarë nga Këshilli i Sigurisë së Kosovës

Kryetari i komunës së Hanit të Elezit Rufki Suma priti në takim pune Bekim Podrimqaku dhe Kujtim Bytyqi nga Këshilli i Sigurisë së Kosovës. Kryetari Suma dhe my…

15. Mar. 2018

Kaçaniku i Gëzohet Ndaljes së Ikjes së të Rinjve në Luftën e Sirisë

Kryetari i Komunës së Kaçanikut, Besim Ilazi ka pritur në takim përfaqësues të Sekretariatit të Këshillit të Sigurisë së Kosovës p&eu…

15. Mar. 2018

Sekretariati i Këshillit të Sigurisë së Kosovës viziton Komunën e Kaçanikut, diskutohen aktivitetet dhe planet kundër ekstremizmit të dhunshëm

Kryetari i Komunës së Kaçanikut Besim Ilazi, priti në takim përfaqësues të Sekretariatit të Këshillit të Sigurisë së Kosovës, ku u di…