327 - Lajmi_single | KSK
LAJMET
Monday, 16. Sep. 2019

Ushtruesi i detyrës i Sekretarit të Këshillit të Sigurisë së Kosovës priti ne një takim lamtumirës Nen-Kolonelin Robert Blunder, zyrtar ndërlidhës i KFOR-it - bashkëpunimi ushtarako-civil.

Ushtrues i detyrës i Sekretarit të Këshillit të Sigurisë së Kosovës, z. Bekim Podrimqaku priti sot në një takim lamtumirës, Nën-kolonelin Robert Blunder, zyrtar ndërlidhës i KFOR-it - bashkëpunimi ushtarako-civil.

Z. Podrimqaku e falënderoj Nën-kolonelin Blunder per angazhimin dhe kontributin e tij dhënë Sekretariatit të Këshillit të Sigurisë se Kosovës. Në anën tjetër, z. Blunder falënderoj U.d. Sekretarin e KSK-së z. Podrimqaku per bashkëpunimin e shkëlqyer dhe premtoj se bashkëpunimi do te vazhdoj edhe me tutje përmes pasardhësit të ri. 

Në fund te takimit z. Podrimqaku ia paraqiti Certifikatën e Mirënjohjes z. Blunder per kontributin e tij dhe bashkëpunimit te shkëlqyer ne mes te KFOR-it dhe Sekretariatit të Këshillit të Sigurisë së Kosovës.

SHPËRNDAJE NË: