319 - Lajmi_single | KSK
LAJMET
Monday, 15. Apr. 2019

Delegacioni i Kongresit Botëror të Hebrenjve, i kryesuar nga kryetari i kongresit, z. Robert Singer vizitoi Sekretariatin e Këshillit të Sigurisë së Kosovës

Sekretariati i Këshillit të Sigurisë së Kosovës:

Sekretari i Këshillit të Sigurisë së Kosovës, z. Shpen Trdevaj, priti dje, e martë, në një takim pune, Delegacionin e Kongresit Botëror të Hebrenjve, me seli në New York, kryesuar nga kryetari i kongresit, z. Robert Singer.

Në takim, të dyja palët falënderuan njëra tjetrën për mikpritjen dhe vizitën, ku u bisedua për bashkëpunimin e  mundshëm të ndërsjellë në të ardhmen.

SHPËRNDAJE NË: