311 - Lajmi_single | KSK
LAJMET
Tuesday, 17. Apr. 2018

Kryetari Lladrovci priti në takim Sekretariatin e Këshillit të Sigurisë së Kosovës

Kryetari i Komunës së Drenasit, Ramiz Lladrovci se bashku drejtoreshën për Kulturë, Rini dhe Sport, Flutura Avdiu, drejtorin e Arsimit, Tafil Halilaj dhe komandantin e Stacionit Policor në Drenas, Driton Morina, kanë pritur në takim Bekim Podrimqaku me bashkëpunëtorë nga Këshillit i Sigurisë së Kosovës.

Ne këtë takim, është diskutuar forma e bashkëpunimit mes Këshillit të Sigurisë së Kosovës dhe Komunës së Drenasit dhe zbatimin e Strategjisë dhe Planit të Veprimit si dhe informimi i dyanshëm në lidhje me aktivitetet dhe projektet që zhvillohen nga niveli lokal.

SHPËRNDAJE NË: