68 - Lajmet | KSK
LAJMET

25. Sep. 2019

Ushtruesi i detyrës së sekretarit të Këshillit të Sigurisë së Kosovës, z. Bekim Podrimqaku, priti në takim pune dhe njëkohësisht edhe lamtumirës, komandën e lartë të Forcave të NATO-së në Kosovë, (KFOR)

Sekretariati i Këshillit të Sigurisë së Kosovës Sot, ushtruesi i detyrës së sekretarit të Këshillit të Sigurisë së Kosovës, z. Bekim …

16. Sep. 2019

Ushtruesi i detyrës i Sekretarit të Këshillit të Sigurisë së Kosovës priti ne një takim lamtumirës Nen-Kolonelin Robert Blunder, zyrtar ndërlidhës i KFOR-it - bashkëpunimi ushtarako-civil.

Ushtrues i detyrës i Sekretarit të Këshillit të Sigurisë së Kosovës, z. Bekim Podrimqaku priti sot në një takim lamtumirës, Nën-kolonelin Robert …

15. Apr. 2019

Delegacioni i Kongresit Botëror të Hebrenjve, i kryesuar nga kryetari i kongresit, z. Robert Singer vizitoi Sekretariatin e Këshillit të Sigurisë së Kosovës

Sekretariati i Këshillit të Sigurisë së Kosovës: Sekretari i Këshillit të Sigurisë së Kosovës, z. Shpen Trdevaj, priti dje, e martë, në nj&…

14. Feb. 2019

Sekretari i Këshillit të Sigurisë së Kosovës, priti sot në një takim pune, komandantin e Forcave të NATO-së (KFOR) në Kosovë, gjeneralin, z. Lorenzo D’Addario.

Sekretari i Këshillit të Sigurisë së Kosovës, z. Shpen Trdevaj priti sot në një takim pune, komandantin e Forcave të NATO-së (KFOR) në Kosovë, gj…