Home | KSK
lajmi-kryesor

Komuna e Ferizajt e gatshme të përmbushë përgjegjësitë e saj që dalin nga Strategjia për Parandalim të Ekstremizmit të Dhunshëm dhe Radikalizmit që shpie në Terrorizëm 2015-2020 dhe Plani i Veprimit

Paraditen e sotme, Kryetari i Komunës së Ferizajt, Agim Aliu i shoqëruar edhe nga Drejtori i Dr…

Lexo më shumë